Bara hon älskar mig!

Har haft fullt upp med städning och tvättning idag. Min mamma kommer på besök på lördag. Det ska bli jätteroligt!Till städningen har jag lyssnat på musik. Inte vilken musik som helst, utan schlagers! Stereon har varit på högsta volym och jag har haft Bara hon älskar mig och Eloise på repeat halva eftermiddagen! Stackars grannar, men jag har i alla fall haft kul!

image14

Grymt bra skiva! Skaffa den om ni inte redan har den!

Förkylningen håller i sig men jag hoppas den släpper innan helgen kommer! Nej, nu börjar strax Vänner. Missa inte det!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Onsdag igen....

Ojoj vad dagarna går fort. Fick panik idag. Insåg att det är exakt två månader kvar till julafton och jag har fortfarande massor att göra! Men det är lugnt! Jag har massor av tid kvar, eller?

Har suttit och läst en text om skadeståndsrätt idag som skrevs på 1800-talet. Det var inte det lättaste att förstå. Dels skulle ju den vara så fint skriven som möjligt sedan skulle den ha så många latinska termer som möjligt. Suck, jag förstår inte.

image10

Kom och tänka på sommaren idag. Här är jag och den finaste ute vid havet. Wonderbar!

image11

Jag och Björn påväg mot nya äventyr (i detta fallet till sommarstugan med Fredrik och David). ROADTRIP!

Jag har smygkollat runt på lite olika bloggar och sett hur många fina och mysiga bilder alla har på sina bloggar. Jag tänkte försöka börja med det också! Vi får se hur det går i längden!

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! Glöm inte Heroes ikväll!

Min diggande granne och jag

Är fortfarande sjuk. Sov lite längre i morses i tron om att bli bättre. Vila är den bästa medicinen har jag hört. Sitter och kollar ut genom mitt fönster. Min granne tvärs över (som jag har direkt insyn till) sitter framför fönstret och kollar på någon sorts skärm, kan det vara en dator tro? I alla fall sitter hon där i sin pyjamas och diggar. Då menar jag verkligen diggar! Sjunger gör hon också tror jag. Tur att någon har kul!

Har läst lite testamentesrätt och varit och handlat. Ska fortsätta dagen med att läsa om testamenten och kanske hinns det med lite barnrätt. Ska även gå igenom inför ett familjerättsseminarium vi har imorgon i tre timmar. Förstår inte vad det är som kan ta så lång tid. Kanske bodelningen? Tur att vi är så snälla mot vår part (kanske mindre snälla mot motparten). Men just för tillfället gör det ju inget eftersom det är fiktiva personer och det är argumentationen som är det viktigaste. För argumentation lär det bli. Andra parten lär ju inte gå med på (om de inte är lite dumma) att vi ska ha hela fastigheten utan att de får ett enda öre. Jaja... det vore ju bra!

Jag fortsätter lite på mitt granntema. Det är ganska intressant faktiskt där jag bor. Jag bor i  ett trevåningshus med massa lägenheter. Tvärs över gräsmattan (kanske 30 meter härifrån) står ett likadant hus. Efersom vi har såpass stora fönster är det väldigt bra insyn. Jag har direkt insyn till 8 rum och ett korridorskök. Det negativa med det är att lika många har insyn till mig, men nerdragna persienner funkar bra. Tur för mig att jag bor i änden av ett hus, annars hade det varit ännu fler rum med insyn.

Nu ska jag som sagt var gå och läsa, så ni får ha en trevlig dag!


Sjuk...

Har varit sjuk nu i flera dagar. Näsan är igentäppt, halsen kliar/gör ont och jag hostar... Usch, men jag får fortsätta kurera mig. Sitter i sängen framför tvn under täcket och dricker te, vatten, äter glass, vindruvor och halstabletter. Kan det bli bättre? Papperskorgen behövs i alla fall tömmas efter alla mina snytpapper... Bläää...

Var i skolan idag och hade föreläsning. Skadeståndsrätt. Det var ganska intressant faktiskt. Man kan konstatera väldigt snabbt att det svenska rättssystemet är långt ifrån vad det amerikanska rättssystemet (i alla fall på filmer) är. Men det är kul att se skillnaderna! Försöker du tjäna pengar genom skadestånd? Forget it!

Idag var sista dagen för inlämnandet av uppsatsämne. Jag har bestämt mig för att skriva inom familjerätten. Berättar en annan gång om vad jag närmre ska skriva om!

Annars idag var jag på den juridiska studentexpeditionen för att hämta ut mina tentor. Dvs både den som jag skrev i januari och juni. Han kollade lite konstigt på mig när jag sa att jag skulle hämta ut båda. Det var ju trots allt ett bra tag sedan man skrev dem och de flesta hämtade nog ut dem så fort de kunde. Menmen, bättre sent än aldrig!

Nu är Björn nere i Sala för att bo på ett kloster med munkarna för att göra ett reportage eller något sådant om dem. Motstånd är rubriken. Jag tror det blir jätteintressant!


Vad kul förresten att så många har kommenterat min blogg! Blir jätteglad för era kommentarer!

Ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag krypa ner i sängen igen!

En sen lördagskväll...

Har suttit och ätit en massa frukt nu ikväll. Det är verkligen underskattat! Det blev både mango, passionsfrukt och clementin. Mmm, mumsigt!

Såg precis en romantisk komedi The Wedding Date. Precis min smak! Haha, man kan kalla mig klassisk, men jag älskar typiska "tjejfilmer".

Nej, nu ska jag nog snart gå och fortsätta läsa om Gabriel. Han är en fängslande person med en fantastisk familj!

Sov gott allihopa!


Fredag

Har precis kommit hem från Emma. Blev bjuden på pannkakor med glass, hallon, socker och sylt. Väldigt gott!Tidigare idag var jag på gymmet och sprang. Det kändes bra och sålänge det är något bra på tv-skärmen framför en så kan tiden ändå gå relativt fort!

Pratade med Björn i förmiddags. Han satt då på ett tåg ner till Jönköping för att spela med Artocreatis (jag vet att de inte heter det längre, men för mig kommer de alltid vara Artocreatis!). Fyy vad kul att få träffa alla igen, är lite avundsjuk...

Ska snart gå och lägga mig och läsa. Påbörjade en bok i våras Kära Gabriel som jag helt glömt av, men Emma hittade den så nu ska jag fortsätta läsa om Gabriels livsöde.

Godnatt allihopa!

Onsdag.

Nu är det onsdag och man är helt slut, eller ja, jag är helt slut. Det är en massa i skolan just nu och alltid har man den där tentan i januari hängades över sig.

Ska snart iväg på ett möte. Låter seriöst men det är inte så allvarligt med dagordning och så. Det är inför den barngruppen vi har hand om på lördag, där vi sjunger, leker, dansar, målar m.m. med barn.

Ikväll är det Heroes som gäller! En av de bättre serierna faktiskt. Prison Break är även den en hit.

Ha det så fint allihopa!

En härlig helg...

Jag hade en underbar helg! Björn var här och under de senaste dagarna har det även blivit en hel del filmtittande. En del säger jag har dålig smak men jag tycker de är jättehärliga! Min filmlista under helgen har varit Legually blond, Forrest Gump, Just like heaven, Bridget Jones dagbok och Notting Hill. Klassiker enligt mig! Det är verkligen jättemysigt att sitta och titta på film. Glömma skolan och allt annat för ett tag!

Till Maria: Jag pluggar juridik, vad gör du nuförtiden? Haha, ja, det är lite svårt eftersom det regnat mycket här den sista tiden men jag skulle säga att det är snö här iaf inom en månad!

Vad ska Sara göra för intressant ikväll då? Först ska jag läsa ett RH-fall och även ett NJA-fall. Sedan ska jag iväg och spela tillsammans med Emma. Det ska bli trevligt.

Brr, nu börjar det bli kallt här framför datorn/fönstret igen! Ska ta och tända lite ljus så man får upp värmen!

Ha det så bra!

Länge sedan...

Ja, nu var det riktigt länge sedan jag var här inne och skrev något. Det har hunnit hända både mycket och lite under sommaren och början av hösten (fast här uppe i Umeå är det väl snart vinter antar jag).

Först vill jag bara säga Hej Maria! Vad kul att höra från dig! Jag mår bara fint, hur mår du?

Som ni vet fick vi (jag och Björn) jobba på olika ställen. Det var jobbigt, men det fungerade ändå. Men det hade ju varit betydligt trevligare om vi hade jobbat på samma ställe. Ingenting går upp emot det, eller hur :)

Skolan började i början av september och har varit i skolan sedan dess,  förutom en snabb avstickare ner till Sundsvall under en långhelg. Det var underbart och ett välkommet avbrott!

Det har hunnit bli relativt kallt här nu. Eller ja, allting är ju relativt men det är några få plusgrader, ibland minusgrader. Sitter här framför fönstret och huttrar lite smått. När ska de sätta på värmen må'n tro? Kanske när vi kommer ner till medeltemperaturen? Den ligger väl på kanske minus 15...

Nej, nu ska jag tillbaka till min underbart trevliga bok Äktenskap Samboende Partnerskap. Den är faktiskt riktigt intressant. Men familjrätt är ju intressant!

Ha en fortsatt trevlig dag!

RSS 2.0