Sommarjobbet

Pratade med min chef igår och fick reda på att Björn får jobba med min lillasyster i Tanum Strand medan jag ska jobba i Grebbestad. Känns väl sådär får jag säga. Men förhoppningsvis kan jag få byta plats med någon. För det var ju inte direkt meningen att det var min lillasyster och min pojkvän som skulle umgås tillsammans i åtta veckor...
Ska strax åka in till Göteborg innan vi beger oss vidare upp till Tanum. Såg precis väderprognosen. Regn till helgen, suck. Jaja, vad är väl en svensk sommar?

Hoppas ni får en supertrevlig midsommar allihopa, själv ska jag jobba...

Kram på er!

Liten uppdatering...

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men det har hänt mycket och varit fullt upp. För enkelhetens skull punktar jag upp de saker som hänt

Tenta -tentan skrevs den 1 juni och efter en lång (? kändes så i alla fall) väntan på resulatet klarade jag mig till slut i alla fall. Tur!

Student -kusinen och en bunt med vänner och bekanta tog studenten den 7 och 8 juni. Det blev en snabb rundvandring nere i Nolhaga för att leta reda på alla, sedan begav jag mig hem till kusinen. På kvällen hann jag sedan med att åka och spela för ytterligare en student. På fredagen var det min grannes tur.

Sjuk -Ja, tråkigt men sant. Det var inte överraskande att jag blev sjuk söndagen 3 juni. Enormt förkyld, halsont och hosta. Det höll i sig ända till mitten av veckan på Mallorca.

Mallorca -Har precis kommit hem från en härlig vecka i Alcudia på Mallorca. Jag och Björn var där och hade det härligt. För mer information om vad vi gjorde kan ni kika in på http://bjornshippablogg.blogg.se

Jag tror jag har fått med det mesta av vad som hänt nu. Imorgon beger jag mig ut till min sommarstuga för att jobba där i åtta veckor. Blandade känslor.

Ni får ha det så bra och ta hand om er! Kramar


RSS 2.0