Finbesök hela helgen!


Annonsering på blocket

Har ju lagt ut lite grejer på blocket som ska säljas. Men köpare kan verkligen vara frustrerande! Som med tvn. Killen som ringde och ville ha den skulle komma kl. 18 i måndags och hämta den! Han kom kl 21!

Idag kl 10 skulle en komma och hämta bordet! Fick ett sms exakt kl 10 om att hon glömt av att höra av sig och ska istället komma till helgen och köpa den! Jag fick tacka nej till en läkartid för att hon skulle komma och dessutom kund vi inte träffas med basgruppen pga det! Det känns lite frustrerande nu faktiskt!

Nu ska jag fortsätta plugga! Håller för fullt på med konkurrensrätten!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Tentaresultat!

Glömde ju säga att vi fått tillbaka vår hemtenta i Allmän rättslära och rättshistoria. Det gick bra! Väldigt bra faktiskt! Skönt att ha den kursen avklarad också!

Nu är det spring, spring till träningen!

Hej!

Lite uppdateringar...

Helgen var helt underbar och gick alldeles för fort! Mina systrar Anna och Emma var här och vi hittade på en massa skoj. Bland annat fikade vi på stan, gick i affärer, kollade på film, hade mini-spa och mycket mer! Inhandlade en klänning och en bolero jag kan ha till jul eller nyår! Sedan fick jag en för tidig födelsedagspresent också! Den nykomna Harry Potter-filmen! Väldigt bra!

Jag la ut lite möbler och så på Blocket igår. Trodde inte folk skulle vara så snabba att svara och vilja ha grejer. Men igårkväll fick jag sålt min TV (så får leva utan det i en månad), imorgon kommer en och hämtar matbordet och i nästa vecka kommer en annan och hämtar skostället. Det var ju bra!

Har varit i skolan idag och arbetat med basgruppen inför seminariet imorgon. Ska sitta i eftermiddag/kväll med att försöka förbereda morgonen. Ska snart iväg också för lite Step på IKSU. Blir kul att träffa Sara!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Biverkningar av vaccinet

Igår gick jag och Johan till vårdcentralen och tog vaccin mot svininfluensan. Vänsterarmen värkte redan på en gång och det har fortfarande inte släppt. Mitt ansikte var brännhett igårkväll och imorses hade jag huvudvärk och mådde illa. Men nu mår jag mycket bättre! Känner mig fortfarande lite febrig, men huvudvärken har släppt! 

Sitter i skolan nu och  ska plugga lite konkurrensrätt. Tänkte läsa klart en bok idag. Sedan ska jag till syon för att lämna in lite papper inför Englandresan! Nu är det inte alls lång tid kvar!

Mina systrar Emma och Anna kommer hit i helgen! Det ska bli jättekul! Vi har inte riktigt bestämt ännu vad vi ska hitta på men det blir kanske något resturangbesök och kanske biljard eller nåt? Vem vet!

Ikväll blir det Glee! Även om ni missade förra veckans avsnitt så måste ni se ikväll! Väldigt kul serie faktiskt! Och musikal... ja, behöver man säga mer? :) Love it!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Årets julklapp!

Nu var årets julklapp offentliggjord. Spikmattan. Ja, jag säger då det...

Körövningen igår gick bra! Kom igenom några av jullåtarna och en del lät mycket bättre än sist!

Sitter i skolan och ska förbereda eftermiddagens seminarium! Ska träffa Sara snart för att kopiera lite papper för att sedan ha föreläsning. Vi ska ha alla lektioner idag i rättegångssalen. Tycker det känns lite konstigt när vi har andra lektioner där än just rättegångsspelen!

Vaknade med en förkylning imorses! Usch, hoppas verkligen att den släpper! Har inte alls tid att vara sjuk nu!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Otroligt frustrerande!

Jag hade en tvättid bokad kl 16. 20 minuter senare är den första maskinen klar och efter drygt en halvtimme är den andra maskinen klar. Vem gör så? Vem tar en annan persons tvättid? Jag blir så frustrerad! Och varför dyker inte personen ifråga upp? Den vet ju att jag bokat! Det står ju! Jag är så frustrerad! Hade allt velat säga både ett och annat! Nu kommer jag inte hinna torka all tvätten... Suck... Tänk när man får en egen tvättmaskin... Den enda som kan blockera den då är Björn, och förhoppningsvis kommer han tvätta min tvätt samtidigt och det gör ju inget :)

Såhär efter första gången

Provade som sagt var min spikmatta igårkväll. Även om det gjorde ont i början, så fort man rörde lite på sig och när man skulle resa sig upp, så var det faktiskt otroligt skönt! Efteråt kände jag mig helt groggy och avslappnad i ryggen. Blodcirkulationen hade verkligen kommit igång och jag var alldeles varm på ryggen (och prickig). Väldigt skönt! En stark rekommendation till alla! Skaffa er en spikmatta!

Nu sitter jag i skolan och läser lite Immaterialrätt. Ska träffa min nya basgrupp efter lunch. Då ska vi förbereda första seminariet som handlar om Varumärkesrätt. Väldigt intressant faktiskt!

Något väldigt knepigt jag var med om häromdagen var när jag gick igenom en korridor i Biologihuset så luktade det nyklippt gräs! hmm....

Tjejen som var och kollade på min lägenhet i fredags hörde av sig igår och sa att hon bestämt sig för att ta lägenheten! Väldigt kul!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Spikmatta!

Nu har jag tagit tag i mig själv och införskaffat mig en spikmatta. Den är i fin purpurfärg! Ska testa den ikväll! Hoppas att den hjälper mig med huvudvärken, stelheten i ryggen och kanske får mig att slappna av! Känner mig  konstant stressad och har svårt att komma till ro och somna på kvällarna! Så förhoppningsvis har jag hittat ett hjälpmedel!

Nej, nu blir det macka och thé för min del!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

DATE ikväll!

Som sagt var, glöm inte rösta på Date nu ikväll så att de kan få komma till final! Vore väl trevligt? Björn är pianisten och Emil är trummisen för er som har undrat!

Ring, ring, ring!

En heldag med kören

Idag har vi haft kördag. En heldag med en massa julmusik. En del låtar lät riktigt bra andra kanske mindre bra! Fick höra lite roliga saker idag:

- Ska vi börja sjunga piano (p), sedan mellanforte (mf) och sedan forte?
Haha, har aldrig hört "mellan"forte förut! Mezzoforte är det ju, men det var både smart och kul tyckte jag! Mellanforte är ju precis vad det är egentligen!

- Vi ska sjunga den meno mosso, alltså mycket mossigt!
Haha, det var också väldigt roligt!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!


Äldre med laptop och flytt

Kan inte låta bli att le när jag ser äldre människor (70+) sitta i forskningsarkivet på bibblan med sina bärbara laptops. Tycker det är väldigt gulligt!

Ska ha visning av min lägenhet imorgon. Nu börjar det verkligen närma sig och det börjar kännas! Förutom alla grejer som redan är borta, att någon eventuellt blivande hyresgäst kommer hit imorgon!

Nu ska jag strax iväg till träningen! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Snö i Norrland

Tänk så fel man kan ha! För några veckor sedan var det relativt kallt här i Umeå, men den senaste veckan har det varit riktigt milt väder. Skulle nästan kunna kalla det för varmt höstväder. Har ju hört på nyheterna om de snöoväder som skulle passera Sverige, men dock inte Umeå utan vi skulle ha fortsatt uppehåll och milt. Men så i morses när jag vaknade och tittade ut så var det allt lite vitt på marken och enstaka snöflingor singlade ner. Det har gått lite upp och ner i styrka på snöfallet under dagen. Det är dock fortfarande några plusgrader så jag skulle inte tro detta är särskilt långvarigt, men man vet ju aldrig! Det är ju ändå Norrland vi pratar om!

Sitter i skolan nu och håller på och läser Immaterialrätt. I morses satt jag och spelade lite piano, övade inför kördagen på lördag. Gårdagens rep gick väl relativt bra. Men att spela en körsats i Db-dur man inte tidigare sett på en gång, det är lite klurigare.

Ikväll blir det Punch-out tillsammans med Sara på IKSU. Blir kul! Hoppas bara inte jag råkar slå till henne!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommersiell Maknadsrätt

Har precis läst igenom ett examensarbete på 80 sidor inom Kommersiell Marknadsrätt. Ämnet vill jag inte riktigt avslöja ännu, men har använt den som inspiration till vad jag ska skriva för uppsats i Immaterialrätten. Vet inte om det är en gångbar idé ännu, om den är för bred/snäv och om det finns något intressant om det överhuvudtaget.

Tidigare på morgonen satt jag återigen i lärarhuset och spelade lite piano. I rummet bredvid övade en operasångare på olika psalmer. Det var en liten märklig kombination kan jag tycka!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kalldusch

Glömde ju säga att när jag skulle duscha förut fungerade inte varmvattnet! Vattnet var helt iskallt! Jag som hade sett fram emot en härlig varm dusch efter att ha varit ute i det kalla, blöta rusket!

Effektiv dag

Har fått väldigt mycket gjort idag! Var i skolan vid kvart i åtta och övade på pianot där inför julkonserterna. Sedan träffade jag Sara vid halv nio då vi kopierade en del material inför den nya kursen. Efter det gick vi till IKSU och tränade. Körde kondition på gymmet och lite hantlar också. Kändes bra!

Nu har jag fixat allting inför min flytt också tror jag! Jag har uppgraderat hyrbilen vi ska ha i december till en stor kombi, köpt flygbiljett till England (14 januari åker jag), sagt upp lägenhet, bredband, tvtjänst, IKSU och försäkringar. Tro inte jag glömt något! Kan ni komma på något jag möjligen glömt? Just det, jag har flyttanmält mig också!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Händelserika dagar

Ja, fullt upp kan man väl säga och mycket har hänt!

I torsdagsmorses kom min mamma hit! Sedan hade jag hemtenta som skulle vara torsdag-fredag. Som tur var hade jag i princip gjort klart tentan redan på torsdagen, för fredagförmiddag tillbringade jag med att kräkas och vara allmänt yr och må dåligt, så det blev inget mer tentaskrivande där.

Senare på eftermiddagen när jag mådde bättre kom även pappa hit. Vi har tagit det lugnt stor del av helgen. Promenader, restaurangbesök och flyttpackning m.m. De åkte i natt med bilen fullproppad av grejer så nu ekar det i mitt rum! Eller ja, det är betydligt mindre saker än innan iaf!

Imorgon börjar den nya kursen Kommersiell maknadsrätt. Har väldigt höga förväntningar på den kursen så jag hoppas att den är riktigt bra och intressant!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Själv blir det Ensam mamma söker och Djävulen bär Prada.

RSS 2.0