Manchester - Göteborg

DAG 113 - VECKA 17

Sista dagen idag. Faktiskt på dagen 17 veckor sedan jag kom hit till England och Stoke-on-Trent. Det är lite blandade känslor inför att lämna England och därmed sätta punkt för mitt utlandshalvår.

Jag har städat det mesta och packat det mesta. Nu är det bara att sitta och vänta ut tiden. Ska snart kontakta flygbolaget för att höra så att mitt plan avgår som planerat, det är nämligen störningar i trafiken från Manchester airport pga det nya askmolnet som kommit. Hoppas bara att jag kommer hem!

Ska åka till flygplatsen i god tid tänkte jag. Det är faktiskt riktigt trevligt att sitta och vänta på flygplatsen, märkte jag när jag flög till och från Skottland. Kan gå och äta på resturang, kolla i massa affärer (det är verkligen en stor flygplats här!) m.m. Det blir nog jättetrevligt! Hoppas bara att det inte blir problem med min tunga resväska och stora handbagage (och tunga det med)...

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Hemfärd imorgon!

DAG 112 - VECKA 16

Känns faktiskt jätteskönt att få komma hem! Hoppas bara att flygplanen går imorgon. Det är inställda flyg från Manchester Airport nämligen pga nytt askmoln.

Problem nr 2. Min stora väska väger nu 23 kg... Inte bra, inte bra...Får max ha 20 kg. Men jag vet inte vad jag mer kan göra? Har slängt det jag kunnat. Handbagaget är proppfull och jag hoppas verkligen att min stora dator går i den väskan också, annars är jag väldigt körd... Då har jag faktiskt ingen aning om hur jag ska lösa det.

Vad har ni hittat på idag?

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Somrig

DAG 111 - VECKA 16

Nu har jag lämnat in alla uppsatser, lämnat tillbaka alla böcker och pratat med lärarna. Jag har även packat det mesta och just nu är det inga problem med platsutrymme i alla fall. Vikten däremot är det lite si och så med, men jag ska plocka runt lite och hoppas på det bästa!

Invigde en av de blommorna jag köpte för några veckor sedan idag.





Det var så fint väder ute, så jag ville vara somrig!

Här är en annan blomma jag köpte häromdagen



Ha en fortsatt trevlig kväll!

Äntligen färdig!

DAG 110 - VECKA 16

Vet ni? Jag är helt klar med alla uppsatser! Jag var tidigare idag och skrev ut dem inför inlämningen imorgon. Så nu finns ingen återvändo... Nu är det bara att hålla tummarna för att de blir godkända också!

Nu blir det mestadels att ta det lugnt - städa, packa, shoppa innan hemfärden på torsdag!

Nej, nu kom Björn hem från jobbet så jag ska prata lite med honom på Skype!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Naturreservatet

DAG 109 - VECKA 16

Tog en massa bilder på naturreservatet när jag var ute nyligen på promenad.






Det ligger precis bakom våra boenden.




Väldigt rikt djurliv.










Ingången till reservatet.





Ha en fortsatt trevlig dag!

Ledig lördag? Knappast

DAG 108 - VECKA 16

Veckodagarna spelar liksom ingen större roll för mig just nu. Jag har suttit och gått igenom barnrättsuppsatsen nu så den är jag nöjd med. Har även suttit med exppon. Den vill jag bara gråta över just nu! Fråga ett är jag iofs nöjd med, men fråga två. Jag har med all bra fakta, vad jag själv tycker, men jag har mer svarat faktamässigt och sedan bara sammanfattat utifrån det fall jag fått, istället för vad jag tror är korrekt, att svara utifrån fallet och använda mig av faktan på det sättet. Jag kan inte skriva om hela frågan! Utan jag ska istället sätta mig och se ifall jag kan flika in lite fler saker utifrån frågan. Suck....

Nu ska jag diska lite efter maten. Fick bege mig till affären förut för jag råkade tappa min enda djupa tallrik på tån idag. Tån mår bra, men inte tallriken. Kändes lite onödigt såhär 5 dagar innan jag flyttar, men behövligt.


En rosa picknickskål i plast. Visst är den söt? Det var den billigaste jag kunde hitta!


Här är en bild från det naturreservatet jag brukar gå igenom på min dagliga promenad.


Den här vägen går jag till skolan. Visst är det härligt med vår? Grönt och massa blommor!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0