Imorgon...

Det känns som om alla inlägg jag skrivit kretsar kring tentan, men det gör mitt liv nu också. Det finns inte så mycket mer spännande (?) att berätta just nu. Idag är det sista rushen inför tentan imorgon. Jag ska flika klart lite böcker, titta lite här och titta lite där. Annars ska jag försöka att inte gå mig själv på nerverna av all nervositet som det känns kommer växa sig starkare allt eftersom dagen går... 

Jag ska ev gå och träna idag. Beror lite på om min syster kan följa med. Det är alltid roligare att vara två! 

Jag vet inte mer vad jag kan säga än att just nu känns det i magen. Det känns inte precis coollugnt. Men imorgon kl 22 är all pina över, förhoppningsvis! Bara man klarar tentan....

Ha en fortsatt trevlig dag! Kram på er! 


Två dagar kvar...

Usch, nu är det snart dags. Två dagar kvar. Idag har jag och Monika suttit och kollat lite på gamla tentor. Kändes faktiskt betydligt bättre, så tack Monika!

Jag hann aldrig skriva igår så tänkte berätta lite vad jag sysslade med. Tjaa, det är ju iofs relativt enkelt. Jag pluggade, pluggade och pluggade. Sedan pluggade jag lite till. Åt lite, gick och tränade (Core control och gympa 2 hopp). Sedan tittade jag lite på Ugly Betty, Desperate Housewives och Drömbilden. Otroligt bra film. Precis i min smak. En romantisk komedi. Det är jag i ett nötskal!

Annars idag då förutom pluggat har jag varit och köpt ett busskort åt Björn. Nu ska jag väl sätta igång och plugga igen. Ikväll ska jag och Sara gå på gympa igen för att verkligen kunna koppla bort skolan en stund. Det är väldigt bra faktiskt! (och så är det ju nyttigt också!)

För er som inte haft tenta eller aldrig mer behöver skriva en tenta! Grattis! Byta, någon?

Ha en trevlig dag allesammans!
Kram på er!

mardrömmens vecka...

Ja, då har alltså vi kommit in i mardrömmens vecka. Även den s.k. tentaveckan... Har ni aldrig haft tenta kan ni tänka er nationella proven, fast mycket värre. Det finns ju olika sorters tentor. 5 poängs, 10 osv... Vi har 20 poängstenta vilket motsvarar ett prov på hela terminen. Detta avgörande prov ska, som jag tidigare sagt, skrivas kl 16-22, då alla är som piggast, NOT.

Nog av självömkan... Sitter här och äter lite frukost. För tillfället ett glas vatten med solrosbröd. Färskbakat på Maxi, mums! Så, vad har jag tänkt syssla med idag? Ja, om allt går enligt planerna ska jag flika klar böckern, ja för jag fick nya flikar idag på posten, tack Björn! (Flikarna har nämligen varit slut i hela Umeå.) Sedan ska jag börja kolla på gamla tentor. I kväll ska jag på BodyPump. Tjaa, vad händer mer? The Nine är ikväll... Annars ingen aning. Får väl äta någon gång och hör och häpna. Idag blir det inte sojafärs, utan kycklingfilé!

Hoppas ni får en bra och betydligt roligare dag än vad jag kommer ha!
Kram på er!

I slutet av en vecka...

Så var vi där igen. Ytterligare en söndag. Veckorna går fruktansvärt fort. De bara rusar förbi och själv står man där som ett frågetecken och undrar vad som precis har hänt. Sommaren närmar sig med stormsteg. Om exakt en vecka sätter jag mig på tåget söderut och mot Alingsås, min barndomsstad. Ja, det känns konstigt att säga så. Alingsås känns fortfarande som min hemstad. Som att jag bara är på tillfälligt besök här uppe i Umeå.

Hm, tillbaka till början igen. Jo, veckorna går fort. Tenta på fredag så idag måste jag verkligen plugga. Ni kan ju få höra min exellenta plan. Jag ska börja med att sortera in papprerna ordentligt i pärm ev. pärmar. När det är gjort ska jag markera viktiga sidor med flikar så att det blir lätt att hitta på tentan. Efter det ska jag (om jag hinner idag) påbörja gamla tentor. Roligt va?

När jag ändå är igång och pratar om planer kan jag ju berätta hur min sommar ska se ut!
Jag skriver först tenta den 1 juni 16.00-22.00 (ja, hur idiotisk tid som helst, men vad kan man göra? det är ju iaf en bra ursäkt om det går dåligt på tentan...) Samma dag kommer Björn upp hit och hälsar på och stannar tills på söndag då båda åker söderut, fast han till Sundsvall och jag till Alingsås. Eftersom det är 100 mil att åka kommer jag inte komma fram till Alingsås förrän på måndag vid lunch. Sedan blir det studentfirande och andra firanden. Efter det en härlig, avkopplande vecka på Mallorca. Det ska bli underbart! Den 20 juni börjar jag jobba ute i Tanum Strand på Sportshopen och jobbar där t.o.m. 15 augusti. Sedan får jag ett par veckors ledighet innan nästa termin startar!

Det var min sommar, hur ser er sommar ut? Berätta gärna!

Glad sommar på er i förskott och kram på er!

 

Hej!

Ja, nu har jag också fallit dit och skaffat en blogg. Detta på inrådan av ett av mina fans. Ja, Björn...

Vad kan egentligen vara intressant att läsa om mig? Kanske kan berätta lite om hur min dag har sett ut. Lite uttjatat, men ändå.

Jag tog en lång och välbehövlig sovmorgon och började sedan dagen med att titta på Gilmore Girls. En otroligt bra och rolig serie. Om du inte sett den, se den! Jag övergick till att renskriva klart mina anteckningar och sortera papper inför den kommande tentan nu på fredag. Usch, hemska tanke. Det blev samma sorts middag som jag säkert ätit i minst en veckas tid nu vid det här laget, sojaköttfärs med pasta. Nu på kvällskvisten tog jag och Sara en lång och härlig promenad runt Nydalasjön. Ett skönt sätt att koppla bort allt som har med skola och tenta att göra.

Nu börjar det bli sent och jag får väl snart krypa till sängs för att orka med morgondagens intensiva pluggande.

Kram på er och god natt!

RSS 2.0