'Our guys'

DAG 51 - VECKA 8

Jag tror inte jag berättat för er förut om 'våra killar' som vi kallar dem för. Det är ett antal män i åldern 30-60 som i princip varje dag (även lördagar) kommer till vår korridor och hämtar och slänger våra sopor. På ett sätt känns det väldigt lyxigt - vilken service! Men på ett annat sätt väldigt onödigt. Jag kan lika gärna gå och slänga min egna sopor så de kan lägga sin tid på annat arbete, med reparationer och liknande. Men på ett annat sätt är det väl bra i och med att de då har koll på att soporna slängs kontinuerligt så att det inte kommer hit råttor eller liknande. Vissa är ju väldigt duktiga på att ha det väldigt grisigt och England är ju lite känt för alla sina ohyror...

Idag ska jag fortsätta med att förbereda tutorial i barnrätten. Sedan får jag se om jag ska börja titta på barnrättsuppsatsen eller om jag ska läsa political controversies.

Min examinationsuppgift i barnrätten handlar i alla fall om att för att kunna skydda barn så krävs att state blandar sig i familjelivet. Min uppgift kommer vara att analysera statens roll i denna fråga när det gäller Storbritannien (England och Wales-distriktet) och ett till land -> som jag väljer vara Sverige. Sedan ska jag jämföra rättssystemen och jämföra praxis på områden i de två länderna. Kan ju bli lite svårt eftersom vi ser på praxis på två olika sätt! Men jag ska försöka så gott det går!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Björn

Haha! Och så klagar man på studentlivet! Ni är så bortskämda.

2010-03-06 @ 22:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0